Lämpökuvaus

Teemme lämpökamerakuvaukset Fluke TIR - kameralla, joka on suunniteltu rakennusten eristyksen tarkastukseen, restaurointiin ja korjaukseen sekä tarkastus ja kattotöihin.

Lämpökuvaus on helppo ja nykyaikainen rakennusten kunnon tutkimusmenetelmä.

Ilmatiiviys

Teemme tiiveymittauksia luotettavasti ja nopeasti kaiken kokoisille rakennuksille. 

Asiakkaitamme ovat mm. pienrakentajat, rakennusliikkeet, rakennuttajat, kiinteistövälittäjät ja taloyhtiöt. Teemme tiiveysmittauksia myös isompiin rakennuksiin.

 

Miksi valita Talotiikeri Oy?

Asiantuntija

Asiantuntijuus

Talotiikeri Oy:n koulutettu henkilöstö tekee rakennuksiin energiatodistuksia, ilmatiiviysmittauksia ja kuntotarkastuksia. Toimenkuvaan kuuluu myös lämpökamerakuvaukset, kosteusmittaukset sekä lämmitysjärjestelmien säätö- ja optimointitehtävät. Käytössämme on nykyaikaiset mittalaitteet. Teemme CAD-ohjelmistolla rakennusten arkkitehti- ja rakennesuunnittelua.

Osaaminen

Osaaminen

Talotiikeri Oy pysyy sovitussa aikataulussa ja tarjoaa asiakkaille monipuolista ja hyvää palvelua. Olemme panostaneet koulutukseen ja henkilöstöllämme on 10 suoritettua insinööritutkintoa. Tällä hetkellä tutkimme uusiutuvan energian eri mahdollisuuksia pientalojen energian tuottamiseen.

asiakastyytyvyys

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä – Hommat käynnistyvät heti ja toiminne sovitun aikataulun mukaan. Teemme AINA kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa. Olemme esimerkiksi tehneet lähivuosina lähes 1000 kpl energiatodistuksia taloyhtiöille ja pienrakentajille. Yhteistyö asiakkaiden kanssa on toiminut loistavasti ja palaute on ollut kannustavaa.

Soita meille +358 45 6131 244

palvelemme ma - pe. Myös iltaisin